BEREIKBAAR OP

020 - 711 09 56

testament

Regel het voor uw nabestaanden

Wilt u laten vastleggen wat er met uw nalatenschap moet gebeuren? Bijvoorbeeld aan wie u uw huis nalaat, of in hoeverre de partners van uw kinderen iets erven? Dat zijn belangrijke beslissingen die deskundige en persoonlijke aandacht verdienen. Uw familierechtnotaris
Notaris Bakker komt graag bij u thuis om deze zaken in een vertrouwde omgeving te bespreken.

Ook kan zij een levenstestament voor u opmaken, dat tijdens uw leven geldt. Daarin legt u nu al belangrijke beslissingen vast, die u mogelijk later niet meer kunt nemen; bijvoorbeeld als gevolg van dementie. Denk daarbij aan medicatie, reanimatie en euthanasie, de zorg voor kinderen of de zeggenschap over een bedrijf.

De belangrijke zaken kunt u bij ons regelen:

  • Testamenten
  • Levenstestamenten
  • Voogdijverklaringen
  • Schenking
  • Legalisaties

Vult u vast onderstaande gegevens in. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatieaanvraag

Notaris Bakker

Uw notaris aan huis is Mr. Bakker. Zij is sinds 1992 werkzaam als kandidaat-notaris in Amsterdam en is benoemd tot notaris in 2002.

Voor haar benoeming heeft zij ruime ervaring opgedaan zowel op een kantoor met stadspraktijk als op omvangrijke notariskantoren gecombineerd met advocaten en fiscalisten aan de Zuidas.

Vanaf 2002 voert notaris Bakker haar eigen kantoor en sinds februari 2020 op de huidige locatie aan de Apollolaan 151 te Amsterdam.

Gustav Mahlerplein 2
1082 MA  Amsterdam ( Zuidas )

T +31 (0)20 7110956

info@adamzuidnotariaat.nl

www.adamzuidnotariaat.nl